Alkanna prášek

Přírodní barvivo do mýdel a na tkaniny.

Skladem

148 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Alkana prášek

Botanický název: Alkanna Tinctoria, Kamejník barvířský

Charakteristika

Alkanet prášek byl používán Římany pro výrobu make-up. Jedná se o prášek z rozemletého kořene kamejníku. Používá se jak v kosmetice jako přírodní barvivo do mýdel, do laků na nehty, na makeup, v produktech na vlasy.  Můžete vytvořit macerát a zapracovat do krémů či šamponu nebo mýdel.

Složení

100% přírodní prášek

Dávkování

1-100%, doporučené dávkování do mýdel 1-2  polévkové lžíce na 100ml, necháte vyluhovat v oleji a přidáte do mýdla - barva je přibližně 1,5kg mýdla.

Země původu

Německo

INCI

Alkanna Tinctoria

Balení

100g

Surovina pro výrobu kosmetiky.



 

Napsat recenzi

Alkanna prášek

Alkanna prášek

Přírodní barvivo do mýdel a na tkaniny.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top