Amla prášek, přírodní kondicionér

Skladem

138 Kčs DPH

Varianty: Amla prášek, přírodní kondicionér
Amla prášek, přírodní kondicionér, 100g

   
Amla prášek, přírodní kondicionér, 1 kilo VELKE balení

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Amla pudr (prášek)

Země původu: Anglie
Botanický název: Emblica officinalis
Obecná jména: Amalaki nebo indický angrešt


V indické ayurvédské tradici je Amla známa jako  "Velký omlazovač". 

Amla je výborná jako surovina do kondicionérů, kde vlasům dodává objem a lesk.

Amla (nebo také Amlaka či Amalakai ) je jednou z nejčastěji používaných ajurvedických léčivých bylin. Jedná se o plod rostliny s latinským pojmenováním Phyllantus emblica nebo také Emblica officinalis. Díky vzhledu trsů plodů, si Amla vysloužila přezdívku „indický angrešt“. Plody Amalakai se v indické medicíně používají pro vnitřní i vnější použití. Jedním z nejčastějších způsobů úpravy těchto plodů je sušení a následné rozemletí v jemný prášek – Amla.

Amla se používá zejména v kosmetických produktech, kde působí jako vysoce účinný kondicionér či výživná vitamínová maska. Amla se může pochlubit obsahem celé řady vitamínů a cenných látek.

Často se používá jako surovina pro výrobu masek na vlasy, kondicionérů.
 

Je třeba upozornit, že Amla má lehce barvící účinky (světle hnědý odstín). Je tedy velmi vhodné použít při aplikaci pasty z Amly jednorázové rukavice, aby nedošlo k zabarvení pokožky rukou.

INCI Emblica officinalis fruit powder

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu Anglie.

Napsat recenzi

Amla prášek, přírodní kondicionér

Amla prášek, přírodní kondicionér

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top