Arbutin, 5g

Skladem

158 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání


Arbutin je hlavní účinnou látkou obsaženou v Medvědici lekarské (Arctostaphylos uva ursi), má zjasňující účinek na kůži.

Látka mající zesvětlující efekt.

Má schopnost redukovat melanin. Protože působí preventivně proti jeho vzniku, využívá se k zesvětlování kůže z důvodu nadměrné pigmentace.

Arbutin se nalézá v pšenici a koncentruje se ve slupkách hrušek.

Používá se v krémech na bělení kůže a proti pigmentovým skrvnám.

Je rozpustný ve vodě a ethanolu.

Hmotnost malé odměrky (2,5 ml) - 1,18 g (1 ml váží 0,47 g)

Doporučené dávkování

Arbutin se používá v koncentraci 0,5 - 1% až 2% při pH nižším než 7

Aplikace v kosmetice

Arbutin by měl být používán při pH nižším než 7, při vyšším pH (v alkalických výrobcích)

Arbutin může být použit v kosmetických produktech pro léčbu akné, pro prevenci zabarvení kůže a na zánět.

Arbutin je také přirozený UV filtr (A, B, C).

Arbutin má potenciální alergenní účinek.

INCI: Arbutin

CAS: 84380-01-8

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top