Bambucké máslo, raf

Bambucké máslo, též známé pod názvem shea butter, je získáváno z velkých hnědých ořechů afrického stromu známého pod anglickým názvem Shea tree. Bambucké máslo je již dlouho známé, používá se zejména v krémech a mýdlech, které mají příznové účinky na pokožku, kterou hydratují, vyživují, zjemňují a chrání proti nepříznivému počasí.

Skladem

160 Kčs DPH

Varianty: Bambucké máslo, raf
Bambucké máslo, raf, 500g

   
Bambucké máslo, raf, 5 kg raf.

   
Bambucké máslo, raf, 25 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč
Štítky:

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Bambucké máslo, raf

Bambucké máslo, máslo Karité

Charakteristika

Bambucké máslo rafinované

Popis

Bambucké máslo je také známé pro svůj vysoký obsah nezmýdelnitelných látek.

Protože máme bambuckého másla hodně druhů, připravili jsme pro vás přehlednou tabulku s jejich srovnáním. Pomůže vám při vašem výběru:

Bambucké máslo přehled

 

Bambucké máslo rafinované bílá ♦ Základní máslo, vhodné do mýdel

Bambucké máslo BIO dezodorované bílá, místy lehounce žlutavá ♦♦ Zajímavá varianta hlavně vzhledem k ceně. 

Bambucké máslo BIO nerafinované natur bílá až slonová kost ♦♦♦ Tady přecházíme na jiný level. Vůně i barva je o stupeň lepší než u předchozího másla. Máslo voní krásně po bambuckém másle, nicméně vůně není nijak rušivá, naopak velice příjemná. Máslo je jemné.

Bambucké máslo BIO ultra nerafinované žluté ♦♦♦♦ Máslo má výraznou vůni po bambuckém másle a je nejvíce žluté z námi nabízených (krom nilotici), Stejně tak je nejvíce "krupičkové". Možná silná vůně může být pro někoho rušivá.

Bambucké máslo BIO NILOTICA žluté ♦♦♦♦ Nilotica se nedá porovnávat s ostatními, protože se jedná o jiný druh másla. Ale pro úplnost jsme ji sem přidali. Je krémová, má nižší bod tání a specifickou vůni.

Rozpustnost

V tucích za tepla

INCI

Butyrospermum parkii Butter

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top