Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek

Skladem

110 Kčs DPH

Varianty: Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek
Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek, 10g

   
Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek, 50g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Bambusový pudr (prášek)

Popis: Bambusa Arundinacea Stem Powder

Popis: Nová kosmetická přísada pro fyzickou exfoliaci kůže. Je odvozen od materiálu obsahujícího oxid křemičitý z bambusových stonků (Bambusa arundinacea) a poté rozemlet na jemný prášek s velikostí částic 200 mikrometrů. Vlastnosti jeho částic činí tento výrobek vhodným pro různé přípravky v péči o obličej a tělo

Bambusa arundinacea, česky Bambus obecný patří do čeledi Lipnicovité (Poaceae). Bambus obecný je druh rychle rostoucí trávy, která dorůstá do výšky 15 až 30 metrů. Z bambusu, respektive z jeho mízy se vyrábí bambusový prášek.

Používá se hlavně jako přídavná složka do kosmetiky pro problematickou a suchou pleť. Ve výrobcích určených pro péči o pleť podporuje hojení aknózních ložisekí. Díky své antioxidační aktivitě a schopnosti chránit kožní buňky před vlivem oxidačního stresu je bambusový prášek přidávaný do anti-agingové kosmetiky. Snižuje viditelnost vrásek, pomáhá zachovat pružnost pokožky a dodává jí pěstěný vzhled. Stimuluje syntézu kolagenu a stará se o vyrovnanou pigmentaci kůže. Může být využitý také do prostředků pro ošetření celulitidy a strií.

V tělové kosmetice podporuje lepší roztíratelnost produktu a napomáhá podpořit její výživové vlastnosti. Jako složka vlasové kosmetiky se bambusový prášek hodí pro vlasové zábaly a masky, ale také se může přimíchat do ájurvédských práškových šamponů.

Obsahuje oxid křemičitý (až 90%), který dodává vlasům objem, pomáhá jejich regeneraci, posiluje je a zabraňuje jejich mechanickému poškození. Je vhodný pro péči o suché vlasy, udržuje jejich vyrovnanou hydrataci a vyhlazuje je. Dodává jim pocit hebkosti a zdravý, příjemný lesk. Kromě péče o tělo a vlasy se používá bambusový extrakt také do dekorativní kosmetiky, jako jsou pudry na tvář, tvářenky či oční stíny, krycí make-upy. Má vysokou absorpční kapacitu.

Odlupuje pokožku a odstraňuje nečistoty a poskytuje lepší buněčné okysličování a čistší vzhled
   

Použití: Přidá se do vodní fáze emulzí. Typická úroveň použití: 5 - 15%. Pouze k zevnímu použití.

Použití: Exfoliační gely nebo krémy, peelingové produkty včetně tělového mléka a čistících prostředků, ošetření mastné pleti, exfoliační masky pro nečistou pokožku.

Granulmetrie: Maximální velikost částic 400 mikronů

Napsat recenzi

Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek

Bambusový jemný prášek na obličej, bambusový prášek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top