Baobab olej

Olej lisovaný za studena, bohatý na vitamíny A, D a F, velmi stabilní. Je skvělý v krémech a pleťových vodách. Má vysoký obsah omega 3, 6 a 9 Je vynikající volbou pro péči o vlasy.

Skladem

158 Kčs DPH

Varianty: Baobab olej
Baobab olej, 50ml

   
Baobab olej, 190ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Baobab olej

Charakteristika

velmi stabilní olej

Popis

Díky vysokému obsahu vitamínů A, D, E a F se jedná se o velmi stabilní olej. Vysoce ceněný po staletí v Africe pro jeho hydratační vlastnosti, olej z plodů baobabu je ideální složkou pro použití v přípravcích na pleť a pro péči o vlasy. Rychle se vstřebává, neucpává póry a je vysoce hydratační a uklidňující. Je lisovaný za studena a neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Použití

Použití:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Složení

olej se semen baobabu, lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

Země původu

Anglie

INCI

Adansonia Digitata (Baobab) Seed Oil

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Napsat recenzi

Baobab olej

Baobab olej

Olej lisovaný za studena, bohatý na vitamíny A, D a F, velmi stabilní. Je skvělý v krémech a pleťových vodách. Má vysoký obsah omega 3, 6 a 9 Je vynikající volbou pro péči o vlasy.

Příbuzné produkty

Top