Bramborový škrob

Škrob je bílý prášek, polysacharid se vzorcem (C6H10O5)n složený z dvou různých polysacharidů: amylózy a amylopektinu, tvořených několika tisíci až desetitisíci molekul glukózy. Škrob kromě glukózy obsahuje v malém množství lipidy, proteiny a zhruba 25–35 % vody.

Skladem

51 Kčs DPH

Varianty: Bramborový škrob
Bramborový škrob, 500g

   
Bramborový škrob, 5kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Bramborový škrob

Solamyl, amylum

Charakteristika

škorob z bramborvých hlíz

Použití

Použití v kosmetice: zahuštění, do zubních past

Surovina pro výrobu šumivek.

INCI je solanum tuberosum (Potato) starch

Složení

škorob z bramborvých hlíz

Velikost balení

500 g, 5 kg

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top