Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs

Používá se v mnoha kosmetických aplikacích.

Skladem

220 Kčs DPH

Varianty: Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs
Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs, 190ml LZS

   
Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs, 500ml

   
Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs, 5 litrů

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z kamélie se získává ze semen rostliny (Camellia Oleifera).)

Rostlina roste převážně v Asii.

Tento olej se používá často jako surovina do krémů na stárnoucí pleti.

Olej Camellia může být použit ve formulacích, které poskytují mono nenasycené kyseliny.

S těmito vlastnostmi může být nosný olej použit v:

Výživné šampony a pleťové vody pro suché, poškozené a jemné vlasy.

Zvlhčující gely kolem očí
Změkčovací krémy na ruce
Zpevňovače nehtů
Rekonstrukční krémy pro poškozenou pokožku
Hydratační krémy pro suchou pokožku

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs

Čajovníkový olej (Kamélie olejná, Camellia Oleifera). lzs

Používá se v mnoha kosmetických aplikacích.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top