Caprylis (caprylic triglycerides)

Nezanechává mastný film, přidává se do krémů, tělových mlék a mastí. Používá se pro výrobu macerátů.

Skladem

95 Kčs DPH

Varianty: Caprylis (caprylic triglycerides)
Caprylis (caprylic triglycerides), 200ml č.14219

   
Caprylis (caprylic triglycerides), 1litr č.14220

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Caprylis (caprylic triglycerides)

Charakteristika

Triglyceridy mastných kyselin (kaprylová a kaprinové)

Popis

  • Výborný pro maceraci rostlin

Použití, často se používá zejména v aplikacích

  • krémy  pro smíšenou a mastnou pleť
  • pro nemastné a lehké krémy
  • Mléko nebo dvoustupňové čištění
  • Olej na tělo (které mají být použity na vlhkou pleť po sprše pro maximální hydratační efekt)
  • Olejová masáž "terapie" s esenciálními oleji
  • Neutrální olej pro kojeneckou masáž
  • Výborný na maceráty

TIP:
Pro jednoduchý, ale luxusní a výživný tělový olej, který se krásně vstřebává zkuste kombinaci 60% caprylisu, 10% jojobového oleje, 10 % avokádového oleje, 10% olivového skvalenu, 9% oleje z lískových oříšků a 1% rakytníkového oleje. 

Vzhledem k vysoké antioxidační hodnotě vybraných olejů se už nevyžaduje přidání vitamínu E.

Složení

Kosmetická kvalita,

Rozpustnost

v tucích

Dávkování

1 - 100%

Země původu

ČR

INCI

Caprylic / capric triglyceride

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Napsat recenzi

Caprylis (caprylic triglycerides)

Caprylis (caprylic triglycerides)

Nezanechává mastný film, přidává se do krémů, tělových mlék a mastí. Používá se pro výrobu macerátů.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top