Červený palmový olej 115ml

INCI Elaeis Guineensis (palmový) olej

Upozornění! Olej opravdu barví.

Skladem

290 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Palmový olej (Elaeis guineensis), se vyskytuje ve volné přírodě v západní Africe, nyní se široce pěstuje v Asii a Jižní Americe a je jednou z nejdůležitějších olejnatých plodin  používaný v kosmetickém průmyslu.

Suroviny pro výrobu našeho oleje pochází z Kolumbie.

Olej je tmavě červeno-oranžové barvy. Při použití ve vysokých dávkách barví pokožku, vlasy a oblečení, a proto se dávkuje max 5% do hotového produktu.

Olej má při pokojové teplotě má vzhled měkkého másla, přirozeně červenou barva s neutrálním zápachem. Olej je lisovaný za studena.

INCI Elaeis Guineensis (palmový) olej

Balení 115ml

Složení oleje
- kyselina Laurová,
- kyselina myristová,
- kyselina olejová,
- kyselina palmitová
- kyselina stearová,
- kyselina linolová.

aplikace

Používá se jako přísada do krémů, mýdel nebo masážního oleje, jako přísada do kosmetických produktů

Palmový olej byl v minulosti používán k péči o pleť, rány a revmatismus.

Má vynikající hydratační, zvlhčující, elastický a vyhlazující účinek. Obsahuje přírodní antioxidanty. Přidává se do vysoce kvalitních kosmetických produktů.

Doporučujeme ponechat olej po otevření v chladničce.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top