Coco silikon

Estery alkoholů kokosového oleje a kyseliny kaprylové, přírodní "silikon" je alternativou k syntetickým silikonům (neobsahuje silikony). Používá se v krémech a v tělovém mléku. V šamponech má důležitou úlohu v přidání lesku a nezanechává mastný pocit.

Skladem

104 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Coco silikon

Coco-caprylate, Cetiol C5

Charakteristika

Estery alkoholů kokosového oleje a kyseliny kaprylové

Popis

Pro kosmetické použití. Jedná se o ester kokosového mastného alkoholu s kyselinou kaprylovou a kaprinovou.

Coco-kaprylát je na přírodní bázi, změkčovadlo do prostředků pro péči o pleť a do dekorativní kosmetiky. Coco-kaprylát je dobrou alternativu k těkavých silikonů, jako je cyklomethikon. Coco-kaprylát je čirý, bezbarvá až slabě nažloutlý středně polární olej.

  • 100% přírodní, z obnovitelných surovin
  • Vynikající náhrada za silikony v přípravcích pro osobní péči
  • Snadnější manipulace ve výrobě než těkavé látky (bod vzplanutí> 140 ° C)
  • Biologicky rozložitelný
  • Snadno se emulguje
  • Dobře snášen pokožkou
  • Pocitově se podobá Cyklomethikonu

Použití

Zvláčňující pokožku. Používá v kosmetice především jako změkčovadlo a emulgátor.

Složení

100% rostlinný (z kokosového oleje)

Rozpustnost

rozpustný v oleji

Dávkování

3 - 20%

Země původu

EU

INCI

Coco-caprylate

Velikost balení

60 g

Velikost balení

60 g

Velikost balení

60 g

Velikost balení

60 g

Velikost balení

60 g

Napsat recenzi

Coco silikon

Coco silikon

Estery alkoholů kokosového oleje a kyseliny kaprylové, přírodní "silikon" je alternativou k syntetickým silikonům (neobsahuje silikony). Používá se v krémech a v tělovém mléku. V šamponech má důležitou úlohu v přidání lesku a nezanechává mastný pocit.

Příbuzné produkty

Top