Cosgard

Tento konzervant bude účinně chránit všechny vaše přípravky obsahující vodní fázi (krémy, mléka, pleťové vody, gely ...). Je syntetického původu, ale je jedním z mála konzervantů povolených Ecocertem a je široce používán v BIO kosmetice.

Skladem

49 Kčs DPH

Varianty: Cosgard
Cosgard, 10 ml

   
Cosgard, 100 ml

   
Cosgard, 500ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Cosgard

E265

Charakteristika

antibakteriální a protiplísňový syntetický konzervant

Popis

Syntetického původu (benzylalkohol, kyselina dehydrooctová, voda), kvalita pro kosmetiku, schváleno pro použití při výrobě BIO kosmetiky.

Použití

Dávkování: 0,2 až 1% (z celkové hmotnosti přípravku), zavádí se na konci výroby, obvyklé dávkování 0,6%.

Složení

pro kosmetiku

Rozpustnost

rozpustný ve vodě

Dávkování

0,2 až 1% (z celkové hmotnosti přípravku)

Země původu

EU

INCI

Benzyl alkohol, Dehydroacetic acid, aqua

Velikost balení

10 ml, 100 ml

Tento konzervant bude účinně chránit všechny vaše přípravky obsahující vodní fází.

OZNAČENÍ PODLE NAŘÍZENÍ EVROPSKÉHO PARLAMENTU A RADY (ES) č. 1272/2008

Varování

H302 – Zdraví škodlivý při požití.

H332 – Zdraví škodlivý při vdechování.

P261 – Zamezte vdechování prachu/dýmu/plynu/mlhy/par/aerosolů.

P301 + P312 PŘI POŽITÍ: Necítíte-li se dobře, volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře.



Napsat recenzi

Cosgard

Cosgard

Tento konzervant bude účinně chránit všechny vaše přípravky obsahující vodní fázi (krémy, mléka, pleťové vody, gely ...). Je syntetického původu, ale je jedním z mála konzervantů povolených Ecocertem a je široce používán v BIO kosmetice.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top