Cukr ester

Vytváří emulze typu olej ve vodě. Tvorba emulzí snadno pronikajících do kůže. Vynikající hydratační složka. Pro všechny typy pleti, zejména normální, mastnou, smíšenou a citlivou pleť.

Skladem

160 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Cukr ester

Sucrose stearate ester, Sucrose stearate, 1-O-octadecanoyl-beta-D-fructofuranosyl alpha-D-glucopyranoside

Charakteristika

Emulgátor za studena

Popis

Vlastnosti:

  • Emulze za studena nebo při nízkých teplotách (40 ° C)
  • Ideální pro výrobu mléka 
  • Velmi dobře snášen pokožkou

Emulgace za studena: přidání gumy je obvykle nutné pro stabilizaci emulze. Doporučujeme přidat 0,2 do 0,5% xantanovou nebo guarovou gumu do vodní fáze. Vodná fáze se nalije do olejové fáze za intenzivního míchání a stále se míchá po dobu 5 minut.

Vzhledem k jeho složení, je vhodné kombinovat s konzervantem cosgard.

 

Použití:

  • Studené emulze: rozpustit cukr ester v olejové fázi.
  • K výrobě emulzi při nízké teplotě

Složení

Sucrose stearate ester

Rozpustnost

Ve studeném oleji nerozpustný, špatně rozpustný ve vodě

Dávkování

3-20% z celkové hmotnosti přípravku

Země původu

EU

INCI

Sucrose stearate

Velikost balení

30 g

CAS Number: 25168-73-4 / 37318-31-3
EC Number: 246-705-9 / 253-459-6

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Cukr ester

Cukr ester

Vytváří emulze typu olej ve vodě. Tvorba emulzí snadno pronikajících do kůže. Vynikající hydratační složka. Pro všechny typy pleti, zejména normální, mastnou, smíšenou a citlivou pleť.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top