Dezinfekce na dojící nebo výrobní zařízení

Skladem

200 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Dezinfekce na dojící nebo výrobní zařízení    

Dezinfekce pro dojící zařízení nebo pro výrobní prostory.

Jedná se o dva roztoky - alkalický (1litr, balení plastová lahev) a kyselý (1litr, balení plastová lahev).

Používají se střídavě, teplota vody pro dezinfekci je 50 - 60°C

Eco chlor

alkalický a chlórovaný přípravek s obsahem hydroxidu sodného. Má dobrý čistící a dezinfekční účinek.

• neobsahuje fosfáty a silikáty• má sníženou pěnivost a šetří zařízení• čistí a spolu s účinkem aktivního chlóru beze zbytku odstraňuje veškeré zbytky tukůa bílkovin• účinný i za nízké teploty• pouze pro profeisionální použití

  • pH 1%: 11,8
  • Bod mrazu: -21°C

Složení

  • Hydroxid draselný
  • Chlornan sodný
  • Stabilizátory chlorové složky
  • Inhibitory koroze
  • Komplexní a sekvestrující složky

Použití

  • Mytí a oplachování dojících zařízení, mléčných instalací, nádob na mléko, chlazení
  • Dávkování:  0,5 - 1% roztok 50 - 60°C teplý
  • Opláchněte studenou vodou

Upozornění

Nikdy nemíchejte s kyselinami!

Nitra cid agri

kyselý proplach, velmi dobře odstranuje minerální deposity z mléčných povrchů.

• odstraňuje zbytky tuků a bílkovin• šetří zařízení a přístroje a má sníženou pěnivost• zabraňuje tvorbě vápenatých, železnatých povlaků a mléčného kamene• pouze pro profeisionální použití

  • pH 10g / l: 2,47
  • Bod mrazu: -20°C

Složení

  • Kyselina fosforečná
  • Kyselina sírová
  • Protipěnivé látky
  • Smáčedla

Možnosti použití

  • K čištění potrubí v mlékarenském průmyslu a ve výrobě nápojů, dojící zařízení, chlazení, prostory sýrárny, formy na sýry
  • K dekalcifikaci "zásobníkových myček"

Použití

  • Důkladně propláchněte instalace množstvím vody
  • Nechat cirkulovat 50 - 60°C teplý roztok v koncentraci 0,5 - 1% po dobu 10 - 15 min.
  • Opláchnout množstvím vody

Dojící zařízení je třeba čistit po každém dojení, právě takjako nádrže na sběr mléka a chladící tanky po každémvyprázdnění. Zbytky mléka pak nemohou přischnout.

Postup

1. předem vypláchnout vlažnou vodou2. vyčistit a vydezinfikovat pracovním roztokem o koncentraci 0,5 - 1% roztok 50 - 60°C teplý3. doba působení resp. doba vyplachování čistícím roztokemby měla činit nejméně15 minut.3. na závěr důkladně vypláchnout pitnou vodou.

Bezpečnost:  Eco chlor je klasifikován jako "žíravý" (označen symbolem "C");Obsahuje hydroxid sodný a chlornan draselný.

Přípravek Nitra cid agri je klasifikován jako ”žíravý”. (označení symbolem ”C”);obsahuje kyselinu dusičnou a kyselinu sírovou. 

Napsat recenzi

Dezinfekce na dojící nebo výrobní zařízení

Dezinfekce na dojící nebo výrobní zařízení

Top