DHA

Přírodní DHA pro aktivní opalování, umožňuje velmi snadnou výrobu samoopalovacích krémů. DHA zbarví horní (odumřelou) vrstvu kůže bez působění slunce.

Skladem

59 Kčs DPH

Varianty: DHA
DHA, 10g

   
DHA, 100 g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

DHA

Aktivní látka, surovina pro výrobu kosmetických samoopalovacích prostředků.

Popis

Vyrábí se fermentací glycerolu z non-GMO rostlinných surovin (pšenice, řepka, cukrová řepa) pomocí bakterií.

A jak působí při použití v krémech?

  • Samoopalovací: dodává pleti opálení po několika hodinách bez slunečního záření.
  • Obarvení je voděodolné.
  • Zbarvení se objeví asi po 2 hodiny a může se zvýraznit ještě asi po dobu 24 hodin.
  • Intenzita opálení by se měla udržovat pravidelnými aplikacemi.
  • Barva má vliv pouze na horní vrstvu kůže (tato vrstva přirozeně odpadává neustále se obnovuje a "mrtvá" vrstva odpadává. DHA neproniká hlouběji než do této vrstvy, takže je zcela bezpečné a nevadí ani dlouhodobé užívání.

Použití

Aktivní kosmetická sruovina pro výrobu sampoopalovacích přípravků.

Pozor: Upozoronění pro výrobu, DHA nechrání pokožku před sluncem a před UV paprsky!

Složení

Dihydroxyaceton (DHA)

Dávkování

1 - 8%

Země původu

EU

INCI

Dihydroxyaceton

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top