Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Skladem

290 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Dipalmitát kyseliny kojové

Balení 10g

Kyselina kojová  je inhibitorem tyrosinázy (podílí se na mnoha stupních tvorby melaninu) pocházející z různých druhů hub, jako je Aspergillus iPenicillum.

Používá se také při výrobě potravin, aby se předešlo ztmavnutí potravin. Je široce používán v Asii jako zjasňující činidlo pro kůži.

Dipalmitát  Je účinnější než samotná kyselina kojová. Používá se v kosmetických aplikacích v krémech na všecny typy pleti, kde je jako aktivní látka pro zjasnění a proti pigmentovým skvrnám.

Kojic kyselina se izoluje z houby Aspergillus a získává se biotechnologií.  Poprvé byla použita v Japonsku v roce 1988 a je široce používána v asijských zemích v přípravcích pro rychlou změnu barvy pokožky.

Bílé nebo téměř bílé drobné krystaly. Rozpustný v olejích. Může být zahříván.

Hmotnost malé odměrné lžičky (2,5 ml) - 0,75 g (1 ml váží 0,3 g)

Dávkování v kosmetice

používá se v koncentracích až 5%.

Země původu: Polsko

INCI: Koijc Acid Dipalmitate

A tady recept na sérum

A jak funguje? Mrkněte na video

Napsat recenzi

Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top