Skladem Skladem
Dostupné:
Prosím vložte správnou emailovou adresu
Dipalmitát kyseliny kojové
Balení 10g
Kyselina kojová je inhibitorem tyrosinázy (podílí se na mnoha stupních tvorby melaninu) pocházející z různých druhů hub, jako je Aspergillus iPenicillum.
Používá se také při výrobě potravin, aby se předešlo ztmavnutí potravin. Je široce používán v Asii jako zjasňující činidlo pro kůži.
Dipalmitát Je účinnější než samotná kyselina kojová. Používá se v kosmetických aplikacích v krémech na všecny typy pleti, kde je jako aktivní látka pro zjasnění a proti pigmentovým skvrnám.
Kojic kyselina se izoluje z houby Aspergillus a získává se biotechnologií. Poprvé byla použita v Japonsku v roce 1988 a je široce používána v asijských zemích v přípravcích pro rychlou změnu barvy pokožky.
Bílé nebo téměř bílé drobné krystaly. Rozpustný v olejích. Může být zahříván.
Hmotnost malé odměrné lžičky (2,5 ml) - 0,75 g (1 ml váží 0,3 g)
Dávkování v kosmetice
používá se v koncentracích až 5%.
Země původu: Polsko
INCI: Koijc Acid Dipalmitate
A tady recept na sérum
A jak funguje? Mrkněte na video