Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Na odstranění pigmentových skrvn.

Skladem

290 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Dipalmitát kyseliny kojové

Balení 10g

Kyselina kojová je inhibitorem tyrosinázy (podílí se na mnoha stupních tvorby melaninu) pocházející z různých druhů hub, jako je Aspergillus iPenicillum.

Používá se také při výrobě potravin, aby se předešlo ztmavnutí potravin. Je široce používán v Asii jako zjasňující činidlo pro kůži.

Dipalmitát  Je účinnější než samotná kyselina kojová.

  • Všechny typy pleti
  • Pomáhá eliminovat tvorbu tmavých skvrn a nerovnoměrný tón pleti.
  • Dipalmitát kyseliny kojové je derivát kyseliny kojové a kyseliny palmitové, která z něj činí stabilnější vzorec a je rozpustný v oleji(rozpuštění chvilku trvá, ale rozpustí se) Nejlepší je mírně zahřát libovolný olej, přidat prášek a pak vmíchat do krému. Poznámka: přidání do krému obsahujícího vazelínu nebo bambucké máslo může způsobit nerozpustnost prášku.

Kojic kyselina se izoluje z houby Aspergillus a získává se biotechnologií.  Poprvé byla použita v Japonsku v roce 1988. Je to jedna z nejúčinnějších, klinicky ověřené vlastnosti látky zesvětlení kůže a je široce používána v asijských zemích v přípravcích pro rychlou změnu barvy pokožky.

Bílé nebo téměř bílé drobné krystaly. Rozpustný v olejích. Může být zahříván.

Hmotnost malé odměrné lžičky (2,5 ml) - 0,75 g (1 ml váží 0,3 g)

Dávkování v kosmetice

používá se v koncentracích až 5%.

Aplikace v kosmetice

Dipalmitát kyseliny kojové je také účinný v kombinaci s arbutinem, hydroxykyselinami, vitamínem C a zvlhčovadly. Výrobky na zesvětlení pokožky obsahující kyselinu kojovou se obvykle aplikují dvakrát denně po dobu 1-2 měsíců nebo až do dosažení požadovaného výsledku. Kromě depigmentačních vlastností má kyselina kojová také antibakteriální vlastnosti a brání tvorbě volných radikálů.

Nejjednodušší použití - dipalmitát kyseliny kojové se rozpustí ve zvoleném oleji nebo můžete macerovat - 30 ml oleje + 5% kys. kojové.

Skladujte v dobře uzavřené skříni při pokojové teplotě, vyhněte se vlhkosti a přímému světlu.

INCI: Koijc Acid Dipalmitate

A tady recept na sérum

A jak funguje? Mrkněte na video

Napsat recenzi

Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Dipalmitát kyseliny kojové, 10g

Na odstranění pigmentových skrvn.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top