Glyceryl oleate

Primárně se používá ve sprchovém gelu, šamponu a v mycích produktech, vyrovnává někdy sušící účinek přísad povrchově aktivních látek, aby přinesl vlhkost a měkkost.

Skladem

63 Kčs DPH

Varianty: Glyceryl oleate
Glyceryl oleate, 100 g

   
Glyceryl oleate, 1 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Glyceryl oleát dodává vašim produktům skvělé vlastnosti pro opětovné zjemnění.

Glyceryl oleát dodává kosmetickým přípravkům vlastnosti repatující a mění je na měkké, jemné a zvlhčující výrobky.

Krása glycerol oleátu je snadné použití při přidávání do formulace.

U emulzí jednoduše přidáte přísadu do olejové fáze a zahřejete.

U směsí povrchově aktivních látek můžete přidávat během výroby, stačí pouze zahřát směs, aby bylo možné začlenit glycerol oleát


Glyceryl oleát se získává esterifikací rostlinných glycerolů a kyseliny olejové.

Glyceryl oleát je lipid, který pomáhá zvyšovat viskozitu hotového výrobku, glyceryl oleát zvýší stabilitu emulze a napomůže v čistících a pěnivých schopnostech jako neionogenní povrchově aktivní látka.

Kde použít glycerol oleát

Glyceryl oleát, který se používá v nejrůznějších výrobcích, se nachází především ve sprchovém gelu, šamponech, přípravcích na mytí obličeje a dalších pěnivých výrobcích.


Často se s oblibou používá v produktech v péči o dítě, díky svému složeníí, které pomáhá udržovat vlhkost pokožky kojenců.

Glyceryl oleát dokáže dodat formulacím konzistenci a vytváří jemné strukturované textury.

Je známo, že glyceryl oleát je součástí složení povrchových lipidů na lidské pokožce a že se vyskytuje ve vernix caseosa u novorozenců, aby se zabránilo vysušení pokožky.

Aplikováno v kosmetice Glyceryl oleát proniká do stratum corneum a zvyšuje pružnost pokožky.

Glyceryl oleát, používaný při mytí těla, snižuje drsnost pokožky způsobenou povrchově aktivními látkami.

Glyceryl oleát lze nalézt v lipidech z lidských vlasů. Jakmile je adsorbován z vlasů, snižuje drsnost a snižuje sílu česání mokrých vlasů, aby se zlepšil lesk a kvalita vlasů.

Dávkování: 0,5 - 2%
V šamponech: 0,5 - 1%, ve sprchových gelech 1,5 - 2%, v kondicionéru 0,5%
HLB: ~ 9

Glyceryl oleát je všestranný emulgátor nebo koemulgátor, který lze použít pro emulze W / O a O / W v dávkách přibližně. 3% - 6%. Jako prostředek na úpravu vlasů nebo pokožky v čistících formulacích na bázi povrchově aktivní látky dosahuje úrovně až 1%, což vede k čirým produktům
Glyceryl oleate je emulgátor, pomáhá spojit vodní a olejovou bázi v produktu. Najdete ho ve vlasové, tělové a dekorativní kosmetice.


Extrakce: přírodní monoester odvozený od glycerolu a kyseliny olejové. Vytvářejte emulze voda-olej, kde je voda nejhojnější sloučeninou, ale můžete ji také použít jako koemulgátor a zahušťovadlo pro formuli, kde je složkou olej.


Číslo CAS: 68515-73-1

INCI Glyceryl oleate

Původ  Přírodní rostlinné cukry a mastné kyseliny



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top