Glyceryl Stearate & PEG-100

Skladem

89 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Má vynikající kompatibilitu s aktivními složkami a je použitelný v širokém rozmezí pH a v emulzích s vysokou stabilitou vůči teplotám.

Popis: Samoemulgující vosk z palmového oleje, který dodává krémům a pleťovým mlékům  zvláčňující a krémový vzhled.
Glyceryl Stearát a PEG-100 Stearát je neiontový emulgátor pro krémové formulace typu olej ve vodě. Typické dávkování je mezi 3 a 10%
Často se používá s cetearylalkoholem (jako zahušťovadlo) ve formulacích. Přidáno do olejové fáze formulací.

Zvyšuje schopnost emulzí absorbovat další přísady, jako jsou éterické oleje a barviva.

Jak používat?

Zahřejte emulgátor až na 60c - 70c, do plného rozpuštění. 

Dávkování:

0 - 6% (až 25% pro vlasové výrobky)
Maximální úroveň využití 25%


Číslo CAS 123-94-4 a 9004-99-3

INCI Glyceryl steate & Peg 100

Balení 100g



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top