Hroznový vosk

Skladem

110 Kčs DPH

Varianty: Hroznový vosk
Hroznový vosk, 100 g

   
Hroznový vosk, 250 g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Hroznový vosk je vyrobený za použití nezmýdelnitelné látky z hroznového oleje.

S přibližnou teplotou tání 65 ° C nabízí tento produkt stabilitu. Vosk je spolehlivou přísadou a je běžně používaným přípravkem na péči o rty, vosky na vlasy, svíčky a pleťovými maskami a dokonce i na vosk do auta, který vašemu vozidlu dodá extra lesk.

Můžete jej použít samostatně nebo smíchat s jinými oleji či vosky.

    Stabilní zvláčňující vosk.
    Bohatý na vitamíny C, D, E.
    Dobrý stabilizátor v roztocích olej-voda.
    Působí jako silný ochranný prostředek.
    Velmi dobrý nosný vosk vhodný ke smíchání s jinými oleji, zejména s esenciálními oleji.

INCI: Vitis Vinifera Seed Wax

Číslo CAS 8024-22-4 / 68334-28-1
Číslo EINCS 284-511-6 / 269-820-6



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top