Inulín

Inulin je polysacharid, který u rostlin z čeledi hvězdnicovitých a zvonkovitých nahrazuje škrob jako zásobní látku.

Skladem

79 Kčs DPH

Varianty: Inulín
Inulín, 50g

   
Inulín, 500g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Inulín

β-(1,2)-fruktóza

Charakteristika

Polysacharid

Popis

Inulin je polymer složený z jednotek fruktózy spojených navzájem ß (1,2) glykosidickou vazbou. Množství jednotek se pohybuje od 2 do 140, typicky jich bývá 20-30. Koncová cukerná jednotka bývá tvořena glukózou.

Působí jako rozpustná vláknina.

Použití

Tuto kosmetickou surovinu je vhodné použít např jako:

  • hydratační pro pokožku a vlasy
  • v péči o vlasy jako kondicionér

Složení

více než 90% inulinu

Složení: inulin

Rozpustnost

vodou ředitelný

Dávkování

1 - 2%

INCI

Inulin

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top