Jogurtová kultura YFL812

Skladem

242 Kčs DPH

Varianty: Jogurtová kultura YFL812
Jogurtová kultura YFL812, malé balení na 250-400l

   
Jogurtová kultura YFL812, VELKÁ

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jogurtová kultura YFL 812, 50U

Používá se na výrobu jogurtu.

Kultura je na výrobu jogurtu s velmi jemnou chutí a s velmi vysokou viskozitou. Kultura vytváří hustý jogurt, méně

kyselý. Vhodná i na jogurtová mléka.

Podmínky fermentace: Plnotučné mléko +2% sušeného odstředěného mléka T.S (85°C/185°F, 30min.) Očkování: 500U/2500L

Složení

Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus
Streptococcus thermophilus

Teplotní optimum pro zrání je 43°C, dobra zrání je závislá na dávkovní kultury - cca 4-6 hodin. Hotový jogurt má pH 4,4.

Průběh kysání při použití této kultury. Tento graf je při použití dávkování 1g na 15l:

Použitím kultury YF-L812 vyrobíte jogurt s velmi jemným aroma, s velmi vysokou viskozitou a velmi nízkým dokysáním. Kultura je vhodná pro výrobu různých druhu jogurtů.


Návod k použití:


Kulturu vyjmete z mrazáku těsně před použitím. Dezinfikujte vršek obalu chlorem. Otevřete obal a lyofilizované granule vsypte přímo do pasterizovaného produktu. Pro rovnoměrné rozptýlení granulí nechte míchat 10-15 minut. Doporučená inkubační teplota je 35-45°C (95-113°F). Vice informaci týkající se specifických aplikaci nejdete v technických brožurách a doporučených návodech.

Množství mléka k očkování

250l/50U
1.000l/200U
2.500l/500U
5.000l/1.000U
10.000l/2.000U

Dávkování: 1 gram na 10-20 litrů mléka, klasické balení je na zpracování 250-400 litrů mléka (velké balení je desetinásobné - na 2500-4000litrů mléka)

Výrobce: CHR Hansen, Dánsko

Napsat recenzi

Jogurtová kultura YFL812

Jogurtová kultura YFL812

Technická specifikace

Technická specifikace k jogurtové kultuře.

Stáhnout (324.98k)

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top