Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný jako surovina pro výrobu masážních olejů či krémů.

Skladem

380 Kčs DPH

Varianty: Jojobový olej - ve vodě rozpustný
Jojobový olej - ve vodě rozpustný, 190ml

   
Jojobový olej - ve vodě rozpustný, 1000ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jojobový olej

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný jako surovina pro výrobu masážních olejů či krémů.

Nebo ho můžete použít při výrobě šamponů nebo do krémů po opalování.

Použití: Při výrobě můžete přidat až 3% esenciálního oleje

INCI: Jojoba American Oil (Simmondsia chinensis), Polysorbate 80

Země výroby Anglie

Suroviny pro výrobu kosmetiky.

Napsat recenzi

Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jojobový olej - ve vodě rozpustný

Jedná se o olej rozpustný ve vodě, tedy je výborný jako surovina pro výrobu masážních olejů či krémů.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top