Jojobový vosk

Světlý, tvrdý vosk s bodem tání 65 °C, je vhodnou náhradou za včelí vosk.

Vosk vhodný jako přídavek do mýdel, krémů, balzámů na rty, výrobků pro péči o vlasy


 

Skladem

75 Kčs DPH

Varianty: Jojobový vosk
Jojobový vosk, 50g č. 21101

   
Jojobový vosk, 200g č.21102

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Jojobový vosk

Charakteristika

Rostlinný tvrdý vosk

Popis

Tento pevný vosk má bod tání 65°C.

Použití

Používá se do svíček, nepostradatelný je v také v balzámech na rty.

INCI

Jojoba Wax

Napsat recenzi

Jojobový vosk

Jojobový vosk

Světlý, tvrdý vosk s bodem tání 65 °C, je vhodnou náhradou za včelí vosk.

Vosk vhodný jako přídavek do mýdel, krémů, balzámů na rty, výrobků pro péči o vlasy


 

Příbuzné produkty

Top