Kávový olej, olej lisovaný za studena 50ml

Skladem

221 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kávový olej

lisovaný za studena

Botanický název: Coffea arabica
Země původu: Brazílie


Způsob extrakce: lisovaný za studena


Zelený kávový olej je extrahován studeným lisováním zelených kávových zrn. Jeho vysoká koncentrace esenciálních mastných kyselin, sterolů a vitaminu E z něj činí silný antioxidant, který může poskytnout ochranu před poškozením kůže, jako je tvorba buněčných slunečních paprsků a degradace DNA. Může také pomoci při prevenci vzniku fotografických a zánětlivých kožních onemocnění


Káva pochází z tropických oblastí Jižní Ameriky, Asie a Afriky. Rostlina je malý keř, který obvykle dosahuje výšky 3-4 metry. . Pražení kávových zrn mění chemické a aromatické složení zrn.

Použití: Zelený kávový olej je bohatý na fytosterol, který podporuje vynikající zadržování vlhkosti, rychlé vstřebání oleje a dobrou viskozitu v kosmetických aplikacích.
Vhodné pro následující aplikace: Vysušená a stárnoucí kůže, suchá, popraskaná kůže, ekzém, psoriáza a jiné kožní stavy, suché a křehké a poškozené vlasy, péče o oči.

Olej se používá jako základ v anti-celulitidových a zeštíhlujících směsí.

Napsat recenzi

Kávový olej, olej lisovaný za studena 50ml

Kávový olej, olej lisovaný za studena 50ml

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top