Skladem Skladem
Dostupné:
Prosím vložte správnou emailovou adresu
Domácí mlékař II
kniha o domácí výrobě sýrů, jogurtů, kefírů a dalších mléčných produktů
Protože se za pět let od vydání knihy Domácí mlékař nahromadilo velké množství materiálů k rozšíření knihy, rozhodli jsme se vydat pokračování knihy Domácí mlékař - druhý díl. Tento díl navazuje na díl 1.
Každému domácímu mlékaři, který začíná, doporučuji koupi knihy Domácí mlékař 1, neboť je zde v obecné části vysvětlen základ výroby, který je nezbytný pro zpracování všech druhů mléčných výrobků. Druhý díl knihy přináší v obecné části nové informace a v recepturové části obrovské množství nových receptur.
Obsah knihy Domácí mlékař I se neopakuje! Oba díly spolu tvoří ucelený svazek. V obou dílech nalezneme receptury jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. Druhý díl Domácího mlékaře není přepracovaným prvním dílem, nýbrž jeho plnohodnotným rozšířením.
O knize Domácí mlékař II
Prvních 57 stran obecné části rozšiřuje obecnou část 1. dílu (informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující).
Další část knihy je řazena do stejných kapitol jako kniha DM 1, přináší však zcela nové receptury.
Na konci knihy se opět setkáme s kapitolou - Vady při zpracování mléka ((informace se neopakují, kniha přináší informace nové a rozšiřující) a zcela novou částí - Nejčastěji kladené dotazy.
Knihu uzavírá abecední seznam receptur z obou dílů Domácího mlékaře.
Každá kapitola uvádí na začátku seznam receptur, se kterými se ve stejné kapitole setkáváme v knize DM 1.
Do každé knihy je vložena jako dárek barevná tabulka - Záměna kultur dle výrobců.