Kniha o pečení - domácí pekař

Kniha domácí pekař, která má 400 stran  tištěných na recyklovaném papíře, provede každého výrobou velkého množství chleba a sladkého i slaného  pečiva od namletí mouky až po upečení toho, co si budeme přát.

Skladem

419 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Tuto knihu jsme napsali a vlastním nákladem vydali na základě vlastní potřeby mít hezky pohromadě receptury na výrobu velkého množství celozrnného pečiva a také poté, co se začaly množit dotazy po knize těch, kteří si zakoupili dvojče knihy, totiž Domácího mlékaře. 

Kniha je rozdělena do několika kapitol, viz foto obsahu: Obecná část, chléb, pečivo, sladké pečení, vady chleba, pečiva a moučníků.  Kniha čtenáře podrobně provede od obilného zrna až po vlastní kýžený chléb, pečivo či moučník.

 Kniha Domácí pekař by nikdy nevznikla bez podpory pana domácího (nakladatele), bez neuvěřitelné práce Petry a Lucie, které se zasloužily o grafickou a jazykovou úpravu, bez Jentliných ilustrací a především bez všech, kteří navštěvují stránku www.conovehonakopci.cz, kde byla původně většina receptů publikována. Právě interakce se všemi, kdo se na stránku vracejí a jsou ochotni se podílet na jejím chodu tím, že sdílí své vlastní zkušenosti s domácím pečením, ať již se jim daří či nedaří, je živnou půdou pro vznik takové knihy, jakou je Domácí pekař a za to jim velký dík.

Autorka Klára Hadašová

Napsat recenzi

Kniha o pečení - domácí pekař

Kniha o pečení - domácí pekař

Kniha domácí pekař, která má 400 stran  tištěných na recyklovaném papíře, provede každého výrobou velkého množství chleba a sladkého i slaného  pečiva od namletí mouky až po upečení toho, co si budeme přát.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top