Kokosový vosk

Krásná kokosová vůně, s oblibou se používá do opalovacích krémů nebo krémů na tělo. Moc příjemná kokosová vůně.

Skladem

78 Kčs DPH

Varianty: Kokosový vosk
Kokosový vosk, 100g

   
Kokosový vosk, 1 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kokos

Charakteristika

kosmetická vůně

Použití

Dávat konečnou vůni vyrobeným mýdlům či krémům je jedna z nejkrásnějších činností, níže najdete naše doporučení pro dávkování kosmetických vůní, nemusíte se ale doporučením řídit a můžete si ho upravit dle libosti:

  • Studený proces výroby mýdla doporučujeme 30 g  vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
  • Horký proces výroby mýdla doporučujeme 15-20 g  vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
  • Mýdlové základy doporučujeme 10 g  vůně na každý kilogram tuků / olejů ve vašem receptu.
  • Pro pleťové vody, krémy, balzámy, šampony, koupelové gely , atd. , doporučujeme mezi 1-3%

Složení

vonná kompozice

Rozpustnost

v tucích a v lihu

Dávkování

1 - 3%

Velikost balení

100 g, 1 kg

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml, 1 l

Velikost balení

100 g, 1 kg

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml, 1 l

Velikost balení

100 g, 1 kg

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml, 1 l

Velikost balení

100 g, 1 kg

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml, 1 l

Velikost balení

100 g, 1 kg

Velikost balení

10 ml, 50 ml, 100 ml, 1 l

Napsat recenzi

Kokosový vosk

Kokosový vosk

Krásná kokosová vůně, s oblibou se používá do opalovacích krémů nebo krémů na tělo. Moc příjemná kokosová vůně.

Příbuzné produkty

Top