Kultura ABT, probiotická kultura

Obsahuje probiotické kmeny BB-12® a LA-5®.

Skladem

400 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kultura ABT

Acidofilní probiotická kultura, vhodná na výrobu kysaných nápojů a jogurtů.

Termofilní kultura mléčného kysání.

Obsahuje probiotické kmeny BB-12® a LA-5®.

Obsahuje tyto kmeny:

Lactobacillus  acidophilus
Streptococcus  thermophilus
Bifidobacterium

Pro vylepšení chuti a viskozity nápoje přidejte ještě mezofilní kulturu ch19 (1 gram na 50 litrů mléka)

Použití
Kultura dá zakysané mléko s pevným tělem, jemnou chutí a minimální post-acidifikací. Vhodná pro jogurt zrající v obalu,

Tato kultura byla navržena pro optimální výkonnost. Její složení, stejně tak jako doporučená očkovací dávka, byly pečlivě vyvinuty za použití jedinečných mikrobiálních kmenů, pokročilých biotechnologických principů a více než 140 let zkušeností z mlékárenského průmyslu.

Návod k použití
Kulturu vyjměte z mrazničky těsně před použitím. Nerozmrazovat Vydezinfikujte vršek sáčku chlorem. Otevřete sáček a vysypte lyofilizované granule přímo do pasterizovaného mléka za pomalého míchaní. Pro rovnoměrné rozptýlení kultury míchejte 10-15 minut. Doporučená inkubační teplota závisí od aplikace, ve které se kultura použij

Doporučené dávkování: 1 balení je na 200-400 l mléka. balení obsahuje 18 g kultury, 1 gram je na 10-20litrů mléka.Uchovávat v mražáku.

Podmínky fermentace:
Plnotučné mléko +2 % sušené odstředěné mléko (85°C/ 30 minut)

Inokulace: 500U/2500L

Výrobce: CHR Hansen, Dánsko

                                                  Kysací křivka


I

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top