Květový vosk Jasmín

Skladem

132 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Květový vosk Jasmín

Balení 10g

Vyrobený z jasmínových květů, krásná a silná a opojná vůně pro balzámy, krémy a parfémy. Pro výrobu přírodních svíček nebo pro výrobu mýdel z mýdlové hmoty (rozpustit vosk ve hmotě)

Rozpustnost: v horké olejové fázi

Teplota tání: 54-59 ° C

Orientační dávkování:

  • Balzámy a tyčinky: 1 až 10%
  • Emulze a krémy: 1-3%
  • Parfémy: 5 až 30%
  • Svíčky: 5 až 20%

Botanický název: Jasminum grandiflorum

Zeměpisný původ: Egypt

Kvalita: 100% čistý a přírodní

INCI název: Jasminum grandiflorum

Napsat recenzi

Květový vosk Jasmín

Květový vosk Jasmín

Příbuzné produkty

Top