Květový vosk z růže

Skladem

99 Kčs DPH

Varianty: Květový vosk z růže
Květový vosk z růže, 10g

   
Květový vosk z růže, 100g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Květový vosk z růže

Balení 10g

Vyrobené z květů růže, tento vosk, nádherně vonící po růži, dodá vůni vašim balzámům, olejům, krémům.

Svíčkám i parfémům. Nejen že krásně voní, ale zároveň je bohatý na přírodní mastné kyseliny.

Rozpustnost: v horké olejové fázi

Teplota tání: 50-55 ° C

Orientační dávkování:

  •  balzámy a tyčinky: 1 až 10%
  •  emulze (krémy): 1-3%
  •  tuhých parfémů: 5 až 30%
  •  svíčky: 5 až 20%

Kvalita: 100% čistý a přírodní

INCI Rosa damascena flower wax

Země původu EU

Suroviny pro výrobu svíček a kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top