Kyselina ferulová

Patří mezi výraznérostlinné antioxidanty, zlepšuje chemickou stabilitu vitamínů a znásobuje ochranu před UV zářením, neutralizuje volné radikály, zvyšuje pevnost kůže, dopňuje lipidy a viditelně redukuje vrásky.

Skladem

62 Kčs DPH

Varianty: Kyselina ferulová
Kyselina ferulová, 1g

   
Kyselina ferulová, 10g

   
Kyselina ferulová, 100g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Kyselina ferulová

Kyselina hydroxyskořicová

Popis

kyselina ferulová je jedním z nejsilnějších přírodních antioxidantů.

Kyselina ferulová je antioxidant, který se nachází v buněčných stěnách rostlin, jako je rýže a oves a semena jablek a pomerančů, kde hraje klíčovou roli v ochraně a uchování rostlin.

Kyselina ferulová je zodpovědná za eliminaci volných radikálů, chrání buňky před účinky aktivních forem kyslíku, zabraňuje stárnutí buněk v důsledku škody způsobené radikály. Používá se v anti-aging kosmetice a chrání před UV zářením.

Výhody kyseliny ferulové:

  • obrana proti volným radikálů
  • chrání buňky před poškozením a před UV zářením
  • pomáhá konzevovat vitamíny v krémech
  • má schopnost tvořit gely a gumy

Podle dermatologa a vědkyně Karen E. Burke, MD, Ph.D., v Příručce stárnutí pokožky:"... kyselina ferulová narušuje proces, pomocí kterého UV paprsky poškozují membrány buněk. Navíc, kyselina ferulová pomáhá předcházet zarudnutí a spálení od UV záření...".

Vitaminová konzervace -  vitamíny obsažené v krémech při kontaktu se světlem a vzduchem ztrácejí své výhody. Kyselina ferulová pomáhá tomuto procesu zabránit.

Volné radikály jsou molekuly v těle, které byly poškozeny vystavením toxinům, jako jsou paprsky UVA / UVB a znečištění. Tyto volné radikály poškozují další molekuly v těle a vytvářejí řetězovou reakci, která může rozložit kolagen pokožky (ahoj, vrásky) a způsobit hyperpigmentaci

Zde se objevují antioxidanty. Tihle pomocníci(kyselina ferulová, vitamínu C , polyfenoly a resveratroly) mohou napravit škody. Tento opravný proces pomáhá zpomalit stárnutí pokožky.

Takže zatímco kyselina ferulová sama o sobě může pomoci obrátit sluneční poškození a známky stárnutí jako vrásky a jemné linie, říká Jennifer MacGregor, MD, Union Square Laserová dermatologie , často se používá v kombinaci s jinými antioxidanty, jako jsou vitamíny C a E a vytvoří tak, ještě silnější vzorec..

Ve skutečnosti některé výzkumy ukázaly, že když je kyselina ferulová kombinovaná s vitamíny C a E, může být výsledný SPF vašeho krému na opalování osmkrát (ano, osm!) Silnější.

Použití

Kyselinu ferulovou je možné přidat do vašeho oblíbeného krému v množství přibližně 1% z celkové hmotnosti.

Složení

99,8%, světle žlutý sypký prášek

Rozpustnost

v horké vodě, v ethanolu (rektifikovaný alkohol).
Objemová hmotnost přibližně 0,15 g / ml, 1 ml čajové lžičky váží přibližně 0,15 g, 5 ml čajové lžičky váží přibližně 0,75 g

Dávkování

1% z celkového množství

INCI

Ferulic acid

Napsat recenzi

Kyselina ferulová

Kyselina ferulová

Patří mezi výraznérostlinné antioxidanty, zlepšuje chemickou stabilitu vitamínů a znásobuje ochranu před UV zářením, neutralizuje volné radikály, zvyšuje pevnost kůže, dopňuje lipidy a viditelně redukuje vrásky.

Příbuzné produkty

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top