Lesk a mokrý efekt

Velmi zajímavá složka v kosmetických přípravcích. Poskytuje lesk a "mokrý" efekt. Nepostradatelné na oční stíny a do rtěnky. 

Skladem

122 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Lesk a mokrý efekt

Popis

Vlastnosti:

  • Poskytuje lesklý a "mokrý" efekt ve všech make-up
  • Zvláště užitečné jako základ pro lesk
  • Umožňuje dobré rozpuštění pigmentů
  • Dobrá přilnavost na kůži a odolnost proti vodě

Použití

Použití:

  • Lesk
  • Rtěnky
  • Mascara
  • Oční stíny

Složení

Rostlinného původu (kokosový olej), vysoce kvalitní, pro kosmetické použití, vhodné i pro styk s potravinami

Dávkování

1 - 99%

INCI

Sucrose acetate isobutyrate & Caprylic / Capric triglycerides

Velikost balení

25 g

Velikost balení

25 g

Velikost balení

25 g

Velikost balení

25 g

Velikost balení

25 g

Napsat recenzi

Lesk a mokrý efekt

Lesk a mokrý efekt

Velmi zajímavá složka v kosmetických přípravcích. Poskytuje lesk a "mokrý" efekt. Nepostradatelné na oční stíny a do rtěnky. 

Příbuzné produkty

Top