Nový
Lysolecithin

Lysolecithin

Působí jako přírodní emulgátor a zvyšuje stabilitu emulzí. Emulze vypadají lehčí, méně mastné, méně filmotvorné, zvlhčující a rychleji se vstřebávají. Lze použít také v péči o vlasy a v koupelnách.

Skladem

99 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Působí jako přírodní emulgátor a zvyšuje stabilitu emulzí charakterizovaných vysokou rozpustností ve vodě.

Nejvhodnější pro emulze s vysokým obsahem vody.

Emulze vypadají lehčí, méně mastné, méně filmotvorné, zvlhčující a rychleji se vstřebávají. Lze použít také v péči o vlasy a v koupelnách.

Původ: hydrolyzovaný lecitin ze sóji (free GMO)

INCI: Lysolecithin

HLB: 9-12

Nejpozoruhodnějším rozdílem mezi lysolecithinem a jinými lecitiny je pocit ma pokožce. Vypadají lehčí, méně mastné, méně filmotvorné, zvlhčují a rychleji se vstřebávají.

V péči o vlasy se lysolecithin osvědčil jako výživný a kondicionační prostředek v šamponech, vlasových sérech a kondicionérech.

Zajímavostí je, že v šamponech a kondicionérech působí při kyselém pH fosfolipidy z lysolecithinu jako kationtové lipidy a přitahují k negativně nabitému povrchu vlasů poškozené částí vlasů.

Může být použit v koupelových olejích, i když se lipidové složky v lahvičce usadí a musí se protřepat.

Lysolecithin dodává emulzím nažloutlou barvu a konzistence se vyvíjí po 24 hodinách.

Používání: pro emulze doporučujeme aplikaci v tukové fázi a zahřátí na 70 ° C, v koncentracích 0,5 až 6% nejlepší koncentrační množství tukové fáze je 20-45% dávka silně závisí na tukové fázi, struktuře tuku / oleje a použití nebo nepřítomnosti gelového builderu ve formulaci.

Možné je také použití jako studený emulgátor, lysolecithin sám nemá žádné texturní vlastnosti, je to čistý emulgátor v O / W emulzích lze lysolecithin použít jako sólový emulgátor 3–6% v kombinaci s gelovým builderem nebo stabilizačním činidlem lze použít jako koemulgátor 0,5 - 1% pro různé typy emulzí v koupelnových výrobcích, jako jsou koupelové oleje, lze lysolecithin použít až do 10%

Skladování: na chladném a suchém místě, chráněno před světlem. Upozornění: uchovávejte mimo dosah dětí, nepožívejte; kosmetické použití

Balení 25g

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top