Makadamiový olej

Olej z plodů Macadamie je vynikající ochranný olej, ideální do hydratačních produktů.

Skladem

150 Kčs DPH

Varianty: Makadamiový olej
Makadamiový olej, 190ml

   
Makadamiový olej, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Makadamiový olej

Způsob extrakce: lisovaný za studena

Popis: Macadamia olej je fantastický regenerační olej. Má vysoký obsah mono-nenasycených mastných kyselin, obsahuje kyselinu palmitolejovou (podporuje mladou měkkou pokožku) a také omega 3 a omega 6 mastné kyseliny. Úspěšně se používá k hojení jizev a popálenin a je považován za velmi bezpečný při použití v obličejových a dětských výrobcích. Je ideální pro zralou a suchou pokožku, protože tento pomalu se vstřebávající olej pomáhá udržovat vlhkost pokožky.

Použití např. v následujících kosmetických aplikacích

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

INCI

Macadamia Integrifolia Seed Oil

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Země původu: Anglie

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top