Makadamiový vosk

Skladem

196 Kčs DPH

Varianty: Makadamiový vosk
Makadamiový vosk, 100g

   
Makadamiový vosk, 1 kg

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Makadamiový vosk

Tento vosk se vyrábí bezchemickým hydrogenačním procesem za použití nezmýdelnitelné látky makadamiového oleje. S přibližnou teplotou tání 65 ° C nabízí tento produkt stabilitu ve vaší formulaci. Vosk je spolehlivou přísadou a je běžně používaným přípravkem na péči o rty, vosky na vlasy, svíčkami a pleťovými maskami a dokonce i voskem do auta, který vašemu vozidlu dodá extra lesk!

Můžete jej použít samostatně nebo smíchat s jinými oleji.

INCI: Macadamia Integrifolia Wax
Stabilní zvláčňující vosk.
Dobrý stabilizátor v roztocích olej-voda.
Působí jako silný ochranný prostředek. Velmi dobrý nosný vosk vhodný ke smíchání s jinými oleji, zejména éterickými. Přidejte trochu čajovníku, heřmánku nebo jakéhokoli éterického oleje, který chcete, a tento vosk ho pěkně fixuje.

Číslo CAS 129811-19-4 / 68334-28-1
Číslo EINCS není k dispozici / 269-820-6



Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top