Malinový olej

Skladem

160 Kčs DPH

Varianty: Malinový olej
Malinový olej, 50ml

   
Malinový olej, 190ml

   
Malinový olej, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Malinový olej

lisovaný za studena

INCI Rubus Idaeus Seed Oil

Země původu Anglie

Surovina pro výrobu.

V kosmetické produkci se malinový olej používá do opalovacích krémů, do krémů poskytující sluneční ochranu.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top