Mandlový vosk

Hydrogenovaný mandlový olej, stabilizovaný tokoferolem. Tento světlý, pevný vosk má bod tání 60°C.

 

 

Skladem

62 Kčs DPH

Varianty: Mandlový vosk
Mandlový vosk, 50g

   
Mandlový vosk, 200g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Mandlový vosk

Hydrogenovaný mandlový olej

Charakteristika

Hydrogenovaný mandlový olej, stabilizovaný

Použití

Mandlový vosk je obzvláště užitečný v péči o nehty. Může být také použit do svíček.

Použití:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Složení

Hydrogenovaný mandlový olej

Rozpustnost

V tucích za tepla

Dávkování

0,1 - 70%

Země původu

EU

INCI

Hydrogenated Vegetable Oil – Prunus Dulcis & Tocopherol

Velikost balení

50g, 200 g

Velikost balení

50g, 200 g

Velikost balení

50g, 200 g

Velikost balení

50g, 200 g

Velikost balení

50g, 200 g

Napsat recenzi

Mandlový vosk

Mandlový vosk

Hydrogenovaný mandlový olej, stabilizovaný tokoferolem. Tento světlý, pevný vosk má bod tání 60°C.

 

 

Příbuzné produkty

Top