Meruňkový vosk

Směs meruňkového oleje a hydrogenovaného olivového oleje

Skladem

68 Kčs DPH

Varianty: Meruňkový vosk
Meruňkový vosk, 50g

   
Meruňkový vosk, 200g

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Meruňkový vosk

Použití

Používá se při výrobě krémů, balzámů, do masážních svíček v množství 1 - 50% výsledného výrobku.

Složení

meruňkový oleje + hydrogenovaný olivový olej

Rozpustnost

V tucích za tepla

Dávkování

1 - 50%

INCI

Prunus Armeniaca (Apricot) Oil & Hydrogenated Olea Europaea (Olive) Fruit Oil

Velikost balení

50 g, 200 g

Velikost balení

50 g, 200 g

Velikost balení

50 g, 200 g

Velikost balení

50 g, 200 g

Velikost balení

50 g, 200 g

Napsat recenzi

Meruňkový vosk

Meruňkový vosk

Směs meruňkového oleje a hydrogenovaného olivového oleje

Příbuzné produkty

Top