Mikronizovaný rýžový prášek (rýžový škrob), 100g

Skladem

105 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Mikronizovaný rýžový prášek (rýžový škrob)

Vykazuje vynikající hebkost, má absorpční vlastnosti oleje, udržuje dlouhodobě matný vzhled pokožky a zvyšuje senzorický profil kosmetických přípravků.

Absorbuje kožní maz, poskytuje na kůži příjemný pocit a snižuje pocit mastnoty po nanesení krému na pokožku, zlepšuje kvalitu emulzí, napomáhá rychlému vstřebávání emulzí a snižuje lepivost a mastnotu formulací.

Je vhodný pro sypké a lisované pudry, pro výrobu make-upu, na bezvodé krémy, pleťové vody, deodoranty, parfémové prášky, pro výrobu suchého šamponu.

Přidávejte do konečné fáze výroby, skladování: na chladném a suchém místě, chráněno před světlem Upozornění: nevdechujte; kosmetické použití

INCI Oryza sativa starch

Balení 100g

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top