Mlékonoš - kysané a mléčné výrobky

Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

Skladem

96 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Druhé číslo občasníku domácího mlékaře Mlékonoš na recyklovaném papíře. Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

I zde přinášíme prostřední dvojstrany s recepturami k ruce, které lze vystříhnout, uschovat a používat je přímo při výrobě k nahlédnutí. Věříme, že zde oceníte tloušťku a kvalitu papíru, na kterém je časopis tištěn.

Přinášíme vám mnoho dokumentačních barevných fotografií, tabulek, grafů a především 58 stran plných podrobných informací.

Číslo je tvořeno tak, aby bylo souhrnem informací a receptur k jednomu tématu, je nadčasové, neváže se k datu vydání, jednotlivá čísla občasníku spolu budou tvořit celek.

  • 58 stran plných článků na téma Kysané mléčné produkty
  • 14 receptur k ruce
  • návštěvu na farmě U tří sluncí
  • články s veterinární tématikou
  • články z chovu, z mikrobiologie i různé zajímavosti
  • velké fotoreceptury
  • z pera domácích mlékařů
  • ze sociálních sítí
  • informace o fermentaci mléka

Rádi byste si připravili  doma:

  • bílý jogurt
  • krémový jogurt
  • krémový ochucený jogurt
  • smetanový jogurt
  • zákysy
  • acidofilní mléko
  • kefír
  • kumys
  • skyr
  • kozí a ovčí jogurt
  • creme fraiche
  • vypočítali si jednoduše přídavek smetany

Rádi byste si přečetli:

  • O dojení
  • Pro milovníky koz
  • Pro milovníky ovcí
  • O ruské kefírové lovestory
  • Jak na faremní minimlékárnu

Pak tedy stačí objednat nové číslo občasníku Mlékonoš!

Oprava: 

V knihovničce nabízené literatury je uvedeno pod Encyklopedií sýrů jméno K. Hadašová , které tam samozřejmě nepatří. Správné jméno je Christian Teubner. Došlo k omylu nedopatřením, neb tam zůstalo z přetisku prvního čísla. Děkujeme za pochopení a čtenářům se omlouváme!

Napsat recenzi

Mlékonoš - kysané a mléčné výrobky

Mlékonoš - kysané a mléčné výrobky

Tematické číslo, zaměřené na kysané mléčné výrobky přináší vše, co je možné i co je třeba o těchto produktech vědět. Přináší nejnovější trendy fermentace mléka a naopak také náhledy pod pokličku při výrobě v době na počátku 20. století.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top