Myristyl-Myristate, 50g

Skladem

160 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Myristyl-Myristate, 50g

Myristyl Myristate je ekologicky certifikovaný vosk vysoké čistoty na bázi rostlinných surovin.

Používá se jako emulgátor a zahušťovadlo. Podporuje emulgaci ostatních složek, dělá produkt lépe roztíratelný a poddajnější. Napomáhá rychlejšímu vstřebání ostatní látek do pokožky. Má mastnější konzistenci, pokožku promašťuje a pečuje o ni. Navrací ji elasticitu a pružnost.


Poskytuje emulze O / W, zejména pro pleťové vody, nádhernou konzistenci a příjemný pocit měkké a jemné pokožky.

Myristyl Myristate je vynikající pro rtěnky, noční a oční krémy. Je stabilní vůči oxidaci, vykazuje dobré roztírací vlastnosti a zajišťuje lepší aplikaci a dobrou tažnou kapacitu v emulzích. Myristyl Myristate se rozpouští               v tukové fázi.

Působí jako superfattingový prostředek pro mýdla a jako pojivo pro holicí krémy
Může být použit jako kondicionér pro výrobky pro péči o vlasy a jako změkčovadlo pro výrobky pro péči o pleť a make-up. Vhodné pro použití v širokém rozmezí pH
Kompatibilní s aniontovými, neiontovými a kationtovými povrchově aktivními látkami

Použití: Přidejte do olejové fáze vzorců, obvyklá konečná koncentrace 1-10%. Pouze k zevnímu použití.

INCI: Myristyl Myristate

CAS: 3234-85-3

Doporučené dávkování: 1,0 až 2%

Balení 50g

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top