Neroli (orange) květová voda s rozprašovačem, organic

Skladem

265 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Neroli (orange) květová voda s rozprašovačem, organic

Čistí, osvěžuje a podporuje regeneraci.

K osvěžení na cestách, k obkladům nebo potírání.

Usnadňuje rozčesávání vlasů, regeneruje vlasovou pokožku. Vhodná pro všechny typy pleti, zejména na suchou, citlivou pokožku.

Květinová voda z pomerančového květu má jemné čerstvé květinové vysoké tóny a hořkosladké podtóny.

V orientu se tento typ vody nazývá "zhar"- místní obyvatelé ji používají i vnitřně při žaludečních potížích, vtírají tuto vody do oblasti spánků při horečkách a každý den si ji dávají do arabské kávy. Bez ní by nemohl začít v orientu severní Afriky nový den.

Péče o duši:

  • harmonizuje

Péče o pleť:

  • prospěšná- při podrážděné a zarudlé pokožce, kuperóze
  • regeneruje kožní buňky-omlazující účinek

 

Další tipy :

  • ·  citlivé pokožce dodává energii a vitalitu
  • ·  čistí, osvěžuje a podporuje regeneraci
  • ·  vynikající pro osvěžující obklady na cestách
  • ·  usnadňuje rozčesávání vlasů, regeneruje vlasovou pokožku
  • ·  zklidňuje pokožku po holení a depilaci
  • ·  pozitivně působí na psychiku, napomáhá koncentraci

Používejte klasicky jako pleťovou čistící vodu.  Pro osvěžení pleti během dne stačí nastříkat pár kapek.

 

Země původu: Francie

Balení 250ml

Ingredients (INCI) citrus aurantium dulcis water, potassium sorbate sodium benzoate, citric acid

Sodium benzoate je sodná sůl kyseliny benzoové, která se přirozeně vyskytuje v ovoci - brusinkách, meruňkách, jablkách, dále pak v houbách, skořici, hřebíčku a některých mléčných produktech (jako výsledek bakteriálního kvašení) a čajích.

Používá se především jako složka konzervačního systému (i v potravinářství), povolená i v přírodní kosmetice. Je jednou z nejlevnějších konzervačních přísad vůbec. Má antimikrobiální účinky, zabraňuje množení bakterií, ale nezabíjí je. Je také lehce antimykotický, chrání před houbami, plísněmi a kvasinkami (v kyselém prostředí, tzn pH 4,5 a nižší). Je tedy citlivý na pH prostředí, ve kterém se nachází. V závislosti na pH se vždy upřednostňuje jedna z jeho vlastností, dá se tak považovat za nestálou, ale stále funkční látku. Nepatří mezi alergeny a jen u velmi citlivých jedinců může vyvolat kontaktní dermatitidu.

Co je to Potassium sorbate?

Potassium sorbate je draselná sůl kyseliny sorbové. Používá se v syntetické podobě, velmi výjimečně ji najdeme v derivované přírodní formě. V kosmetických přípravcích nachází místo jako alternativa parabenů, funguje jako konzervační přísada (povolená v příodní kosmetice).

Má antimykotické účinky, zabraňuje tak růstu plísní, kvasinek a hub, ovšem nechrání před bakteriemi, zastavuje množení mikroorganismů a prodlužuje trvanlivost produktu. Nepatří mezi alergeny a jen u extrémně citlivých jedinců bylo zaznamenáno mírné podráždění.

Co je to Kyselina citronová (Citric acid)?

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v ovocných šťávách (například šťáva z citronu obsahuje 5-8% kyseliny citronové; také se dá získat z limetky, malin, brusinek nebo červené řepy). V kosmetice se používá v krystalické podobě.


Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top