Nimbový olej

Svojí chrakteristickou vůní a vlastnostmi se vymyká ostatním známým rostlinným olejům. Obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Má také insekticidní vlastnosti a používá se jako přírodní pesticid proti mnoha zahradním škůdcům.

Skladem

149 Kčs DPH

Varianty: Nimbový olej
Nimbový olej, 190ml

   
Nimbový olej, 1 litr

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Nimbový olej

Charakteristika

Nimbový olej lisovaný za studena

Popis

Jednodruhový olej z Azadirachta indica, lisovaný za studena

Použití

Jemnou masáží vtírat do pokožky. Může se kombinovat s éterickými oleji pro ošetření podrážděné a problematické pokožky, včetně škrábanců a drobných oděrek. Výborně se hodí i na mykózy mezi prsty. Podporuje přirozenou obranyschopnost a tradičně se v aromaterapii používá při projevech virových a bakteriálních infekcí na pokožce, například při planých neštovicích.

Složení

Kosmetická kvalita, jednodruhový, lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Azadirachta indica Oil

Velikost balení

190 ml

Velikost balení

190 ml

Velikost balení

190 ml

Velikost balení

190 ml

Velikost balení

190 ml

Napsat recenzi

Nimbový olej

Nimbový olej

Svojí chrakteristickou vůní a vlastnostmi se vymyká ostatním známým rostlinným olejům. Obsahuje složku s názvem azadirachtin, která je velmi účinná proti mikrobům a plísním. Má také insekticidní vlastnosti a používá se jako přírodní pesticid proti mnoha zahradním škůdcům.

Příbuzné produkty

Top