Nimbový prášek

Skladem

150 Kčs DPH

Varianty: Nimbový prášek
Nimbový prášek, 100g

   
Nimbový prášek, 1 kilo

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání
Nimbový prášek

Balení 100 g

Země původu: Indie
Botanický název: Azadirachta Indica

V Indii se jedná o extrémně populární bylinku, často používanou pro zdravou pleť.

A jaké může být konkrétní použití?

Neemový prášek se použíá při výrobě vlasové kosmetiky a do mýdel a krémů. V přípravcích proti vnějším parazitům a při výrobě zubních past.

INCI: Azadirachta Indica (Neem) Leaf Powder

Surovina pro výrobu kosmetiky.
Země původu Anglie

Napsat recenzi

Nimbový prášek

Nimbový prášek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top