Okurkový olej ze semen

Za studena lisovaný ze semen okurky.

Skladem

318 Kčs DPH

Varianty: Okurkový olej ze semen
Okurkový olej ze semen, 50ml

   
Okurkový olej ze semen, 190ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Okurkový olej ze semen

olej lisovaný za studena

Použití

Okurkový olej je snadno absorbován, osvěžující a má lehkou vůni okurky.

Použití pro výrobu např.:

  • mýdla
  • pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Složení

olej studena lisovaný ze semen okurky

Rozpustnost

v tucích

INCI Cucumis sativa(okurka)

Země původu Anglie

Surovina pro výrobu kosmetiky.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top