Olej z brutnáku lékařského

Olej z brutnáku lékařského obsahuje kyselinu gamma-linolenovou (GLA), což je esenciální mastná kyselina. Léčebné použití oleje z brutnáku lékařského se datuje přinejmenším až do římských dob.

Skladem

148 Kčs DPH

Varianty: Olej z brutnáku lékařského
Olej z brutnáku lékařského, 50ml

   
Olej z brutnáku lékařského, 190ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z brutnáku lékařského

Charakteristika

olej lisovaný za studena

Popis

Náš olej z brutnáku lékařského je lisovaný za studena a neobsahuje žádné chemikálie ani rozpouštědla.

Použití

Brutnák může přispět ke zlepšení pružnosti kůže a je zvláště vhodný pro zralou a citlivou pokožku. Kouzelný v krémech, pleťových vodách, sérech a v péči o rty. Olej z brutnáku lékařského se používá y v přípravcích určených k léčbě onemocnění kůže, které vznikají v důsledku nějaké nerovnováhy mastných kyselin v kůži.

Použití:

  • mýdla
  • Pleťové vody
  • krémy
  • balzámy na rty
  • přípravky pro péči o vlasy

Složení

olej ze semen brutnáku lékařského, lisovaný za studena

Rozpustnost

v tucích

INCI

Borago officinalis Seed Oil

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Velikost balení

50 ml, 190 ml

Napsat recenzi

Olej z brutnáku lékařského

Olej z brutnáku lékařského

Olej z brutnáku lékařského obsahuje kyselinu gamma-linolenovou (GLA), což je esenciální mastná kyselina. Léčebné použití oleje z brutnáku lékařského se datuje přinejmenším až do římských dob.

Příbuzné produkty

Top