Olej z černého kmínu

Přírodní protizánětlivý a změkčující olej, který pomáhá v boji proti stárnutí a akné, což je ideální doplněk k obličejovým čistícím prostředků a krémů.

Skladem

110 Kčs DPH

Varianty: Olej z černého kmínu
Olej z černého kmínu, 50ml

   
Olej z černého kmínu, 190ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z černého kmínu

Nigella sativa Seed Oil, Black Cumin Seed Oil

Charakteristika

olejovitá kapalina s příjemnou, typicky kmínovou chutí

Popis

Tradičně se používá protizánětlivě, na lokální léčbu zanícené k§že, jako jsou ekzémy, dermatitidy a akné.

Použití

Všestranná kosmetická přísada, černý kmín  je přírodní změkčovadlo, které má silné hydratační schopnosti. Tradičně se používá v boji proti stárnutí a léčbě alergií. Působí jako přírodní antihistaminikum a protizánětlivě, je nesmírně účinný při použití v léčbě akné zejména trhlinami a na alergické kožní reakce. Tento olej pomáhá vyvážit produkci mazu v kůži, což je skvělé pro citlivé ošetření obličeje, aniž by kůži přesušoval.

Rozpustnost

v tucích

Dávkování

1 - 100%

INCI

Nigella sativa Seed Oil

Známka 
24-08-2018

Skvělý na akné i ekzém

Tento olej ráda používám na moji aknózní pleť a mojí sestře zase moc pomáhá na ekzém. Když jsem objednávala poprvé, bála jsem se, že bude mít nepříjemné aroma, ale jeho vůně mě mile překvapila - líbí se mi.

Napsat svou recenzi!

Napsat recenzi

Olej z černého kmínu

Olej z černého kmínu

Přírodní protizánětlivý a změkčující olej, který pomáhá v boji proti stárnutí a akné, což je ideální doplněk k obličejovým čistícím prostředků a krémů.

Příbuzné produkty

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top