Olej z jablečných semínek

Olej lisovaný za studena.

Skladem

260 Kčs DPH

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z jablečných semínek

Pyrus Malus Seed Oil, Apple Seed Oil

Charakteristika

olej z jabloňových semen lisovaný za studena

Použití

Surovina pro kosmetickou výrobu.

Rozpustnost

v tucích

Země původu

Anglie

INCI

Pyrus Malus (Apple) olej

Napsat recenzi

Olej z jablečných semínek

Olej z jablečných semínek

Olej lisovaný za studena.

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top