Olej z jahodových semínek

Skladem

242 Kčs DPH

Varianty: Olej z jahodových semínek
Olej z jahodových semínek, 50ml

   
Olej z jahodových semínek, 500 ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z jahodových semínek (jahodový olej)

Jahodový olej, Strawberry Seed Oil

Charakteristika

Lisovaný za studena

Popis

Jahodový olej používá často v kosmetických produktech pro odsranění nerovnoměrných odstínů pleti.

Použití

Fragaria ananassa Jahoda Seed Oil lze použít v kosmetických procedurách, speciálních mýdlech, do sér i pleťových vod.

Rozpustnost

v tucích

INCI

Fragaria ananassa Seed Oil

Surovina pro další výrobu.

Napsat recenzi

Olej z jahodových semínek

Olej z jahodových semínek

Obdarujte
své blízké

Prohlédněte si nabídku
dárkových poukazů

Zobrazit
Dárkové poukazy

Top