Olej z rajčatových semínek (tomato olej)

Olej ze semen rajčat působí jako antioxidant, chrání pokožku před volnými radikály a před předčasným stárnutím.

Skladem

299 Kčs DPH

Varianty: Olej z rajčatových semínek (tomato olej)
Olej z rajčatových semínek (tomato olej), 10ml

   
Olej z rajčatových semínek (tomato olej), 30ml

   
Celkem kusů: 0
Cena celkem:
0 Kč

Chci dostávat informace o naskladnění
Načítání

Olej z rajčatových semínek (tomato olej)

Tomato Seed Oil

Charakteristika

lisovaný za studena, panenský

Popis

Botanický název rajčete je Solanum lycopersicum.

Použití pro pokožku

  • Kůže vystavená slunci a oxidačnímu stresu (znečištění, kouření, stres ...)
  • Stárnutí pleti (preventivní a ošetřující)
  • Trhliny
  • Zralá pleť
  • Suchá kůže
  • Kombinace pro mastnou pleť

Použití


     Obnovující, podporuje buněčnou regeneraci.
     Ožiivuje pleť.
     Ochrana před UV
     Zjemňuje a tonizuje pokožku
     Výborné změkčovadlo, zjemňuje pokožku a pomáhá udržovat hydrataci.

 

Složení

lisovaný za studena, panenský

Rozpustnost

v tucích

INCI

Tomato Seed Oil

Velikost balení

10 ml, 30 ml

Velikost balení

10 ml, 30 ml

Velikost balení

10 ml, 30 ml

Velikost balení

10 ml, 30 ml

Velikost balení

10 ml, 30 ml

Napsat recenzi

Olej z rajčatových semínek (tomato olej)

Olej z rajčatových semínek (tomato olej)

Olej ze semen rajčat působí jako antioxidant, chrání pokožku před volnými radikály a před předčasným stárnutím.

Příbuzné produkty

Top